HOME

MINDFULNESS

OVER MIJ

MINDFUL2WORK

ADEMTHERAPIE

AGENDA

CONTACT

RECENSIES MINDFULNESS TRAINING

“Roos heeft mij in 8 weken meegenomen op reis naar mijzelf. Niet zweverig of wollig , maar heel goed aansluitend bij het alledaagse leven. We kregen praktische oefeningen aangereikt in een mooie rustgevende omgeving. Daarnaast hebben we thuis veel geoefend. Ik heb mijzelf tijdens deze reis teruggevonden. Ik heb veel meer rust gekregen in moeilijke situaties en kan meer genieten van alles wat goed is in mijn leven.”

 

- Eva Leferink

 

“Wow wat kan ik dit iedereen aanraden! Na jarenlang de hele "mindfulness hype" aan mij voorbij te hebben laten gaan "#iets met... te zweverig voor mij", was ik na een gevolgde stilte dag bij Roos toch ineens om. Ik wilde dit gaan uitproberen. Na een periode van burn-out verschijnselen was ik toe aan een manier van leven waarbij meer ruimte was voor zelfcompassie en mildheid.

Ik wilde gaan proberen mijn aandachtspier te vergroten, meer in het nu leren leven en meer focus te krijgen op wat er echt toe doet en belangrijk is.

Wat mij aansprak in de training is dat het totaal niet zweverig is maar heel praktisch en nuchter. Het duidelijke werkboek erbij is mooi als back up te gebruiken. De geleverde dropbox bestanden met meditatie oefeningen geven je zoveel houvast en rust om mee te gaan oefenen en het echt in de praktijk te gaan brengen. Echt geweldig handig!

Verder is het fijn dat Roos in de training zoveel openheid en rust creëert en er heel veel ruimte is om te oefenen met elkaar en daarnaast tijd is voor nabespreking en theoretische onderbouwing. Wat mij de training heeft opgeleverd is dingen te laten zijn, "het is zoals het is.."

Kortom.. dit gun je iedereen om te ervaren en ik hoop Roos nog vaak terug te zien op stiltedagen en oefenavonden!”

 

- Christel

 

“Ik wilde de training doen om beter om te leren gaan met stress die ik ervaar. De training heeft mijn 'aandacht-spier' veel actiever gemaakt. Ik heb nog een hele weg te gaan in het 'mindful zijn' maar ik heb door de training fijne handvatten gekregen om daar mee aan de slag te kunnen gaan, beter stress op te kunnen vangen en liever voor mezelf te kunnen zijn.

Wat ik prettig vond aan de training was de (kleine) groep, het werkboek met behulpzame en heldere teksten, de opbouw van de training, de openheid en oprechtheid van de trainer, de prettige sfeer van locatie en oefenruimte, en zeker de opgenomen oefeningen om thuis te kunnen oefenen. Ik kan de training dan ook absoluut aanraden!”

 

- Karen

 

“In een tijd van drukte en stress vergeten we nog weleens voor ons zelf te zorgen. Vaak vanuit het idee dat we daar geen tijd voor hebben. Ik zou iedereen willen aanraden toch de tijd vrij te maken. In een prachtige omgeving van een oud klooster past de uitnodiging om even helemaal stil te staan. Mindfulness is een fijne manier om goed voor jezelf te zorgen. De cursus is praktisch direct toepasbaar door de oefeningen in de cursus en tevens door een fijn boekje met oefeningen voor thuis. Roos is rustig en pragmatisch en straalt vertrouwen uit in alle deelnemers waardoor ze een veilig oefenklimaat weet te realiseren.”

 

- Deelnemer

 

privacy statement

copyright     2018 Roos Barthels