Persoonlijke Clearing

Wat houdt persoonlijke clearing in?

Clearing betekent het ontladen van spanning in de energie. We lopen allemaal rond met een denkbeeldige rugzak op vol met spanning en lading. Deze rugzak is het onderbewuste; al je ervaringen worden daarin opgeslagen. Kind trauma’s, gebeurtenissen in je leven, geloofssystemen en overtuigingen, familielijn informatie enz. Deze rugzak bepaalt voor meer dan 90% (!) je leven.

Als je een clearing van me ontvangt wordt de rugzak opgeschoond. Elke keer een beetje meer. De spanning wordt ontladen in de energie doordat ik mijn energetische systeem open voor die van jou. Wat er op dat moment losgelaten kan worden door jouw systeem beweegt naar me toe en dit clear ik. Je kan me zien als space holder; ik bied een compassievolle ruimte waarin alles er mag zijn. Hierdoor ontlaadt de spanning (het enige wat het wil is gezien worden) en wordt je rugzak een stuk(je) lichter, waardoor je leven minder beïnvloedt wordt door spanning in het onbewuste.

Hoeveel er ontladen kan worden hangt af van de veiligheid in je systeem om los te laten en van mijn ruimte om te omarmen.

Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, hieronder lees je meer.

Clearing Sessie
€47

In een sessie van een half uur, live of online via beeldbellen, ontvang je een clearing waardoor er rust en helderheid in je systeem komt. Je krijgt ook tools en tips om thuis mee aan de slag te gaan zodat je jezelf leert clearen. Het voordeel van contact tijdens de clearing (het kan ook op afstand) is dat je het effect direct op kunt merken, waardoor je bewuster wordt van het verschil tussen een geclearde- en niet geclearde staat van zijn. Dit helpt je in het thuis oefenen.

Clearly Pakket
€124

Dit pakket bestaat uit 3 clearing sessies van een half uur, zowel live als online in te plannen. Het voordeel van meerdere sessies achter elkaar, 1x per week of per 2 weken, is dat de clearings optellen. Er kan steeds meer spanning ontladen worden waardoor het effect groter is en langer aanhoudt. Je ontvangt na de clearing ook altijd tools en tips om thuis aan de slag te gaan voor diepere integratie.

Mooie Maandag
€47

Je ontvangt een maand lang elke maandag een clearing op afstand. Ik mail je zodra de clearing gedaan is, zodat je het effect bewust kan maken en zo kan leren herkennen wat clearing doet. Je bestelt per maand, soms zitten er 4 en soms 5 maandagen in een maand, en je zit nergens aan vast. Boek het voor de eerste van de maand om er zeker van te zijn dat je mee kan doen.

Over mij

De afgelopen jaren heb ik Energy Clearing onderdeel gemaakt van mijn leven en ik ben nog elke dag dankbaar voor deze ontdekking. Meer weten?

Doe mee met de Energy Clearing Workshop

De workshop wordt gegeven in de Schelleschool in Zwolle, een mooie stille plek in het groen en dicht bij de IJssel. Ben je benieuwd wanneer er weer een kans is om je in te schrijven? Kijk dan in de agenda.

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!