Stiltedag

Inhoud van de dag

De stiltedag is een dag vol zelfzorg. Je hoeft die dag helemaal niets, alleen maar te zijn met jezelf. Soms is dat al uitdagend genoeg, zonder alle afleidingen. Maar juist daarom heel belangrijk om zo af en toe eens voor te kiezen. Even geen telefoon, geen to-do lijsten, geen anderen om voor te zorgen, alleen maar aandacht hebben voor jezelf. In stilte.

Wat houdt een stiltedag in?

Bij elke groepstraining hoort een stiltedag. Hierdoor kan je eens een hele dag bezig zijn met mindfulness; een unieke kans! Er worden verschillende meditaties gegeven met regelmatige pauzes om wat te kunnen drinken, eten of wandelen. Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om je ervaring te delen, maar je mag er ook voor kiezen om in stilte te vertrekken om zo de aandacht mee te nemen de rest van je dag in.

Je bent ook welkom om mee te doen als je ergens anders de mindfulness training hebt gevolgd, of de individuele training hebt gedaan. Of misschien heb je eerder een training gedaan en wil je de boel wat opfrissen, dat kan ook. Als je nog nooit hebt gemediteerd ben je ook van harte welkom.

Een stiltedag is een kans om dieper te zakken in je ervaring van dit moment; een aanrader!

Een stiltedag geeft je de kans om eens een dag in volle aandacht voor jezelf door te brengen. Wanneer krijgen we die kans nou?

Praktisch

Kosten:

– voor de hele dag: €45
(eerste stiltedag is gratis wanneer je de groepstraining volgt)

Verder:

– dag is van 10:00 uur tot 16:00 uur
– meditatiekussens en -bankjes zijn aanwezig

Zelf meenemen:

– yogamatje
– lunch, voor ander lekkers wordt gezorgd

Mindfulness is een praktische en stress verminderende training. Wil je meer lezen over mindfulness en wat de effecten zijn?

Meer info over mindfulness

Wanneer is de volgende stiltedag?

Regelmatig word er een stiltedag georganiseerd. Benieuwd wanneer de eerstvolgende is?

Agenda

Het is heel logisch als je vragen hebt over mindfulness; daarom hebben we geprobeerd zo veel mogelijk vragen alvast voor je te beantwoorden

Veelgestelde vragen