Stiltedag

Inhoud van de dag

De stiltedag is een dag vol zelfzorg. Je hoeft die dag helemaal niets, alleen maar te zijn met jezelf. Soms is dat al uitdagend genoeg, zonder alle afleidingen. Maar juist daarom heel belangrijk om zo af en toe eens voor te kiezen. Even geen telefoon, geen to-do lijsten, geen anderen om voor te zorgen, alleen maar aandacht hebben voor jezelf. In stilte.

Wat houdt een stiltedag in?

Wanneer je bij mij een mindfulness training volgt, individueel of in een groep, ben je welkom om als verdieping eens een hele dag met mindfulness bezig te zijn. Tijdens de dag worden verschillende meditaties gegeven met regelmatige pauzes om wat te kunnen drinken, eten of wandelen. Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om je ervaring te delen, maar je mag er ook voor kiezen om in stilte te vertrekken om zo de aandacht mee te nemen de rest van je dag in.

Je bent trouwens ook welkom om mee te doen als je ergens anders de mindfulness training hebt gevolgd. Of misschien heb je eerder een training gedaan en wil je de boel wat opfrissen, dat kan ook. Als je nog nooit hebt gemediteerd ben je ook van harte welkom.

Een stiltedag is een kans om dieper te zakken in je ervaring van dit moment; een aanrader!

Een stiltedag geeft je de kans om eens een dag in volle aandacht voor jezelf door te brengen. Wanneer krijgen we die kans nou?

Praktisch

Kosten*:

– voor de hele dag: €25 / €45

Verder:

– dag is van 10:00 uur tot 17:00 uur
– meditatiekussens en -bankjes zijn aanwezig

Zelf meenemen:

– yogamatje
– lunch, voor ander lekkers wordt gezorgd

*als je bij mij een mindfulness training volgt/heb gevolgd en dit is je eerste stiltedag, dan krijg je €20 korting op het totaalbedrag van €45

Mindfulness is een praktische en stress verminderende training. Wil je meer lezen over mindfulness en wat de effecten zijn?

Meer info over mindfulness

Wanneer is de volgende stiltedag?

Regelmatig wordt er een stiltedag georganiseerd. Benieuwd wanneer de eerstvolgende is?

Agenda

Het is heel logisch als je vragen hebt over mindfulness; daarom hebben we geprobeerd zo veel mogelijk vragen alvast voor je te beantwoorden

Veelgestelde vragen