MindfulPrivé

De 8-weekse 1-op-1 mindfulness training voor volwassenen.

Inhoud van de training

De individuele mindfulness training bestaat uit dezelfde 8 sessies als in de groepstraining. We volgen hetzelfde programma, met als verschil dat er meer individuele aandacht is voor jou. We kunnen specifieker kijken naar datgene waar je tegenaan loopt of wat extra aandacht vraagt.

We plannen samen de wekelijkse sessies. Benieuwd naar wanneer er plek is in de agenda? Neem dan contact met me op.

Contact

Kosten en vergoeding

Een sessie duurt een uur en een kwartier en kost 75 euro. Steeds vaker vergoeden zorgverzekeraars niet alleen de groepstraining maar ook de individuele training. Neem contact op met je zorgverzekeraar om dit te checken en zeker te weten. Werkgevers staan ook vaak achter het idee om een training te doen vanwege de goede resultaten; de kosten zijn in dat geval 875 euro excl. BTW voor de gehele training. Bovenstaande prijzen zijn inclusief werkboek, geluidsbestanden en het gebruik van materialen.

Mindfulness is een praktische en stress verminderende training. Wil je meer lezen over mindfulness en wat de effecten zijn?

Meer info over mindfulness

De trainer

Het is belangrijk je goed te voelen bij de trainer die de mindfulness training aanbiedt. Dat helpt in het eigen maken van de nieuwe vaardigheid die je gaat leren. Meer weten?

Over ons

Is een mindfulness training iets voor jou?

De mindfulness training is een stressreductie training. Stress is een breed begrip, waarbij de klachten per persoon verschillen. Onderstaand een lijstje met symptomen van stress die zou kunnen herkennen.

  • spanning/stijfheid in het lichaam
  • onrust/gevoel van haast hebben
  • snel afgeleid zijn
  • piekeren/malen
  • burn-out/ overspannenheid
  • moeheid
  • somberheid/lusteloosheid
  • snel geprikkeld of emotioneel

Het is heel logisch als je vragen hebt over mindfulness; daarom hebben we geprobeerd zo veel mogelijk vragen alvast voor je te beantwoorden

Veelgestelde vragen

Doe mee

De trainingen worden gegeven op twee locaties en starten regelmatig. Ben je benieuwd wanneer er weer een kans is om je in te schrijven?

Agenda