Heartfulness

Wat houdt een heartfulness training in?

Een heartfulness training gaat over durven leven vanuit je hart. Als je warm wordt van onderstaande thema’s (en je hebt al een mindfulness training gedaan) dan is het zeker wat voor jou!

  • leven vanuit je compassievolle hart
  • leren luisteren naar je intuïtie
  • het dieper weten in je ontdekken
  • je meer verbonden voelen met jezelf en anderen
  • het aanvaarden en onthechten van de mind
  • jezelf liefhebben en vanuit daar de ander
  • leven vanuit je kern
  • werken met je innerlijk kind

Vind de verdieping in het leven; doe mee met de heartfulness training.

In 6 sessies duiken we in de wereld van het compassievolle hart. We onderzoeken wat het nou betekent om meer te leven vanuit je hart; hoe doe je dat? En wat is daarvoor nodig? Met de mindfulness-skills die je hebt ontwikkeld kan je de volgende stap gaan zetten. Je openen voor een leven met meer vervulling, waarin je doet wat je écht wilt doen en je herinnert wie je diep van binnen bent.

De mind is er nogal goed in om ons hiervan weg te houden. De oefeningen die we gaan doen gaan dus ook vaak over loskomen van de mind en meer stappen in de energie van het liefdevolle hart. In het hart is alles er namelijk al; het is een plek van inclusiviteit. Als we meer gaan leven vanuit die plek dan verandert alles. De tegenstrijdigheid van het leven, de weerstand en het verzet, het lijden, alles komt in beweging en transformeert. Het enige wat je hoeft te doen is je openen en dat gaan we samen doen.

We maken gebruik van meditaties en andere oefeningen. Denk aan hartmeditaties, dankbaarheidsoefeningen, losmaak oefeningen (bewegen), energiewerk, mild ademwerk, innerlijk kind werk, stap in je grootsheid oefeningen en nog veel meer. Je krijgt o.a. informatie over de werking van de mind, hoe te leven vanuit je hart, hoe te dealen met weerstand, hoe je vanuit je hart in contact kan zijn met anderen en praktische tips die je direct toe kan passen. Er is geen huiswerk, alleen maar de uitnodiging om de hele dag door te oefenen (en geloof me, dat wil je).

Praktisch: 6 sessies van 2 uur, om de week. De investering: €349, er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekering. Mocht je ondernemer zijn of je werkgever betaalt dan geldt het bedrag excl. BTW.

Ben je klaar voor de volgende stap in je reis naar een bewuster en meer vervuld leven? Schrijf je in!

De trainer

Het is mijn missie geworden om meer en meer te leven vanuit mijn hart. En daar wordt het leven een stuk leuker en lichter van! Meer weten?

maak kennis

Doe mee met de heartfulness training

De trainingen worden gegeven op een prachtige locatie. In de natuur, dicht bij de Ijssel en toch in Zwolle. Ben je benieuwd wanneer er weer een kans is om je in te schrijven voor de heartfulness training? Kijk dan in de agenda.

Agenda

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!