Energy Clearing

Hoe zou je leven eruit zien als alles er mag zijn? Als er geen verzet meer is maar volledige acceptatie?

Grote kans dat er dan een constante stroom van levensenergie, vreugde en gemak door je heen beweegt waardoor het leven zóveel leuker wordt!

Het is bijna niet voor te stellen voor ons mensen hoe het leven eruit zou zien zonder stress.. het is zo gewoon geworden, zo automatisch. Het piekeren, in rondjes draaien, zorgen maken, verdriet en angst ervaren; we doen en kennen het allemaal.

Dit doe je niet expres, het is het programma van het onderbewuste wat zich afspeelt in je. Elke dag opnieuw. Het wordt ook wel eens de schaduw genoemd; meer dan 90% van ons mens zijn speelt zich daar af. Vanuit die plek, vol met spanning en lading door o.a. trauma’s uit de kindertijd en andere ervaringen, creëer je onbewust het leven; het is als de bril waar je doorheen kijkt zonder dat je doorhebt dat je die bril op hebt. Zo bewegen we door de dag, automatisch handelend volgens oude conditioneringen. Het verleden wordt zo vanzelf de toekomst en er verandert niks.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je schaduw en het lijden wat daarbij hoort, je hebt er geen schuld aan, het is er gewoon. Wel wijzen we natuurlijk liever naar buiten, maar daar ga je het niet vinden.

Het goede nieuws? Je kan zelf de schaduw op laten lossen, waardoor je niet meer belast raakt en je ruimte maakt voor een nieuwe en frisse start. Waardoor je morgen niet meer zoals gisteren zal zijn, omdat je simpelweg de oude patronen niet meer in stand houdt.

Dit doe je niet door iets te manipuleren of te fixen, je bent niet kapot of stuk. Daarbij is het onderdeel van het onderbewuste om alles constant te veroordelen en het anders te willen hebben, waardoor je het juist in stand houdt. Dat is dus niet de weg. Sterker nog, daardoor vergroot je het probleem, je geeft de spanning die er zit meer energie en lading. Het blijft bestaan en terugkomen in je leven. Een voorbeeld; je zit in de cirkel van verdriet (vervangbaar door elke emotie/gedachte). Het blijft maar terugkomen op verschillende momenten, bij verschillende mensen en situaties, je doet er alles aan maar je komt er niet vanaf.

Wat helpt wel? Het omarmen zoals het is. Het er laten zijn.

Alleen dan kan de lading rondom die emotie oplossen en als dat gebeurt hoeft het niet meer terug te komen. Het is gezien, het is in het licht, uit de schaduw en het controleert je leven niet meer. Je hebt de frequentie van verdriet (bijvoorbeeld) volledig omarmt waardoor het je niet meer belast als je het tegenkomt door de dag heen.

Yes! Vrijheid!

Hoe doe je het?

Door je te verdiepen in clearing. Een subtiele maar krachtige manier van werken met energie, waardoor door niets te doen alles verandert. Je bent welkom voor een live of online clearing sessie waarin ik naast dat ik je clear je ook begeleid in het zelf aan de slag gaan hiermee. Ook kan je wekelijkse clearings op afstand boeken.

Do a lot – Achieve nothing

Do a little – Achieve a lot

Do nothing – Achieve everything

-zen saying

Clearing Sessie

Tijdens een live of online sessie ontvang je een clearing waardoor spanning uit je systeem ontladen wordt. Daarnaast krijg je tools om er thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Clearing Op Afstand

Je ontvangt elke week op dezelfde dag een clearing voor een maand lang, om je systeem voor langere tijd te helpen spanning kwijt te raken.

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!