MindfulTraject

Een half jaar aan de slag met mindfulness voor volledige integratie

De beste stok achter de deur

Wil je zeker weten dat je mindfulness blijft integreren in je dagelijks leven? Dat het niet versloft maar een gewoonte wordt en je er niet meer over na hoeft te denken?

Ga dan na het afronden van je training door met het MindfulTraject: daardoor voorkom je dat je terugvalt in oude en niet helpende patronen en maak je de weg vrij voor een leven met meer gemak, vrede en lichtheid.

De combinatie van de mindfulnesstraining en intensieve individuele begeleiding maakt dat je écht stappen kan gaan zetten richting een bewuster en rijker leven.

Wat houdt het in?

Alles op een rijtje:

eerst volg je een 6- of 8-weekse mindfulness training

je mag dus zelf kiezen: in een groep of individueel

het halfjaar gaat in vanaf de startdatum van de training

na de training plannen we sessies om de 2 á 3 weken (live of online)

tussendoor kan je vragen stellen via de app 24/5 (ma-vrij)

je ontvangt inspiratiemails om je motivatie te voeden

én je krijgt een gratis ticket voor een One Day Retreat!

Investering

Er zijn twee scenario’s mogelijk.

Of je neemt eerst deel aan de groepstraining, of je volgt de 1:1 training. In beide gevallen plannen we na het afronden van de training samen eerst om de 2 weken en later om de 3 weken individuele sessies (live of online) van 1,5 uur. Tussen de laatste 2 sessies zit een maand. De frequentie bouwen we samen bewust af zodat je steeds meer tijd tussen de sessies hebt en meer zelf aan de slag gaat.

Je komt op een totaal van 14 sessies in een half jaar; na deelname aan een groep plannen we 6 sessies samen, na de 1:1 training plannen we 8 sessies.

De investering voor de combi groep en MindfulTraject is 1690 euro incl. BTW. Wanneer de werkgever betaalt, of je bent een ondernemer en kan BTW terugkrijgen, dan geldt het bedrag excl. BTW.

De combi 1:1 en MindfulTraject is 2190 euro incl. BTW. Wanneer de werkgever betaalt, of je bent een ondernemer en kan BTW terugkrijgen, dan geldt het bedrag excl. BTW.

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij mij als trainer en dat de timing klopt. Voordat je dus iets boekt maken we kennis per telefoon of live zodat je kan voelen of dit het juiste moment is om te starten en of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden.

Let op! Er zijn maar een aantal plekken per half jaar beschikbaar, dus bij interesse neem alvast contact met me op!

Het is heel logisch als je vragen hebt over mindfulness; daarom heb ik geprobeerd zo veel mogelijk vragen alvast voor je te beantwoorden

Kies wat past

Je kan kiezen voor de groepstraining of de individuele training als start van je traject. Ben je benieuwd wanneer er nieuwe groepen starten?