Blog2022-02-16T12:43:39+00:00

Blog

Laatste berichten

Regelmatig plaatsen we iets nieuws 

Wat houdt persoonlijke clearing in?

Clearing betekent het ontladen van spanning in de energie. We lopen allemaal rond met een denkbeeldige rugzak op vol met spanning en lading. Deze rugzak is het onderbewuste; al je ervaringen worden daarin opgeslagen. Kind trauma’s, gebeurtenissen in je leven, geloofssystemen en overtuigingen, familielijn informatie enz. Deze rugzak bepaalt voor meer dan 90% (!) je leven.

Als je een clearing van me ontvangt wordt de rugzak opgeschoond. Elke keer een beetje meer. De spanning wordt ontladen in de energie doordat ik mijn energetische systeem open voor die van jou. Wat er op dat moment losgelaten kan worden door jouw systeem beweegt naar me toe en dit clear ik. Je kan me zien als space holder; ik bied een compassievolle ruimte waarin alles er mag zijn. Hierdoor ontlaadt de spanning (het enige wat het wil is gezien worden) en wordt je rugzak een stuk(je) lichter, waardoor je leven minder beïnvloedt wordt door spanning in het onbewuste.

Hoeveel er ontladen kan worden hangt af van de veiligheid in je systeem om los te laten en van mijn ruimte om te omarmen.

Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, hieronder lees je meer.

Neem contact op

    Onderwerp

    Titel

    Ga naar de bovenkant