HOME

MINDFULNESS

OVER MIJ

MINDFUL2WORK

ADEMTHERAPIE

AGENDA

CONTACT

De groepstraining kost 400 euro, dit is inclusief werkboek, geluidsbestanden en de stiltedag. Veel zorgverzekeraars vergoeden de training, waardoor je max. 350 euro terug krijgt en het je dus maar 50 euro kost. Ik ben lid van de vereniging voor mindfulness; VMBN, trainer categorie 1.
 Werkgevers zijn vaak bereid om de training te vergoeden vanwege de goede resultaten, in dat geval zijn de kosten 650 euro excl. BTW.
 Mocht je geen vergoeding vanuit je zorgverzekeraar kunnen krijgen, dan krijg je 100 euro korting waardoor de training je 300 euro kost. Als de kosten dan alsnog een probleem zijn, omdat je bijvoorbeeld (tijdelijk) weinig inkomen hebt, dan verzinnen we samen een oplossing waardoor je mee kan doen.  Neem contact met me op voor meer informatie.

 

8-WEEKSE GROEPSTRAINING

kosten & vergoeding

De 8-weekse groepstraining bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur, op een avond of op een ochtend. In deze sessies staat oefenen centraal; er worden meditaties gedaan, beweegoefeningen, en veel meer. Er is tijd en ruimte om de oefeningen te bespreken en elke keer behandelen we een thema. Thema's als 'de adem', 'gevoelens en emoties', 'gedachten zijn geen feiten' en 'acceptatie' komen aan bod. Vervolgens nodig ik je elke week uit om thuis te oefenen. Je kan daarbij rekening houden met ongeveer een half uur per dag, wat niet moet, maar om de vaardigheid mindfulness je eigen te maken wel belangrijk is.

Je ontvangt ook een werkboek met daarin aanvullende informatie over de thema's en je krijgt oefenbestanden toegestuurd via dropbox. Naast de 8 sessies is er de kans om je op te geven voor een stiltedag; een extra oefendag om je beoefening te verdiepen.

 

In het Dominicanenklooster geef ik regelmatig groepstrainingen. Zie agenda voor de actuele data waarvoor je je kunt inschrijven.

 

 

 

Het is ook mogelijk de training individueel te volgen, hier kun je elk moment mee starten. De sessies zijn 1 uur en 15 minuten en plannen we samen. De individuele training heeft hetzelfde programma als de groepssessies (zie hierboven), maar met het verschil dat in 1 op 1 er meer aandacht voor jou is. Daardoor hebben we meer tijd om specifiek te kijken naar datgene waar je tegenaan loopt.

 

De individuele training kost 75 euro per sessie. Vergoeding is soms mogelijk vanuit het aanvullend pakket. Je kunt het beste contact met je zorgverzekeraar opnemen om dit na te vragen.

 

Vaak staan werkgevers achter de keuze om een mindfulness training te doen, omdat het goede wetenschappelijk onderbouwde resultaten haalt. De moeite waard dus om te overleggen of er een vergoeding mogelijk is vanuit je werk. De kosten in dat geval zijn 875 euro exclusief BTW voor de gehele 8-weekse individuele training.

INDIVIDUELE TRAINING MINDFULNESS

kosten & vergoeding

privacy statement

copyright     2018 Roos Barthels