HOME

MINDFULNESS

OVER MIJ

MINDFUL2WORK

ADEMTHERAPIE

AGENDA

CONTACT

De training is speciaal ontworpen voor medewerkers binnen een organisatie en richt zich dan ook specifiek op werk gerelateerde stressklachten. Hierdoor is de werkgever vaak bereid om de kosten van de training volledig te vergoeden. Wanneer de werkgever vergoedt dan zijn de kosten voor de complete training, inclusief de 7 sessies, persoonlijke begeleiding, het werkboek en de geluidsbestanden, 875 euro excl. BTW. Voor een individuele training kom je in dat geval op 1250 euro excl. BTW. Wanneer de werkgever niet vergoedt, maar de zorgverzekeraar wel, dan kost de training 400 euro incl. BTW. Mocht ook de zorgverzekeraar geen vergoeding bieden, dan krijg je hier nog 100 euro korting op en kost de training je 300 euro. Daarnaast is er overleg mogelijk wanneer de kosten de reden zijn om niet deel te kunnen nemen, bijvoorbeeld betaling naar draagkracht of in termijnen. Neem contact met me op voor meer informatie.

 

6-WEEKSE GROEPSTRAINING MINDFUL2WORK

kosten & vergoeding

De 6-weekse Mindful2Work training bestaat uit 6 sessies van 2 uur. Daarnaast vindt er een terugkomsessie plaats een aantal weken na de training. In deze sessies staat oefenen centraal; er worden meditaties gedaan, yoga oefeningen en we gaan naar buiten om te bewegen. Er is tijd en ruimte om de oefeningen te bespreken en elke keer behandelen we een thema. Thema’s als ‘de adem’,  ‘leven met meer aandacht’, ‘stress’ en ‘zelfzorg’ komen aan bod. Vervolgens nodig ik je elke week uit om thuis te oefenen. Je kan daarbij rekening houden met mindfulness oefeningen van ongeveer 5-15 minuten per dag.

Het doen van de yoga oefeningen en het actief bewegen varieert van 1 á 2 keer per week per onderdeel. Je ontvangt het officiële Mindful2Work werkboek met daarin uitleg over de oefeningen, aanvullende informatie over de thema’s en bijbehorende geluidsbestanden.

 

In het Dominicanenklooster geef ik regelmatig groepstrainingen Mindful2Work. Zie ‘agenda’ voor de actuele data waarvoor je je kunt inschrijven.

 

 

privacy statement

copyright     2018 Roos Barthels